SHOCKER D

Shocker D. je starosta slovenske elektronske glasbene scene.

Leta 89 je začel spremljati dogajanje v novi, takrat imenovani ˝Rave˝ sceni in l.91 organiziral prvi party. V letu 92 naročil prve LP-je, stopil za gramofone, in postavil temelje elektronske scene vzhodne Slovenije. V svoji karieri je organiziral veliko prireditev, ter iz Pekarne ustvaril legendo. Z delovanjem v Pekarni, je tedaj postavil Maribor med najbolj zaželene rejverske destinacije, doma in v tujini.

V svoj karieri je sodeloval z mnogimi znanimi dj-evskemi imeni, ter veliko nastopal doma in v tujini. Istočasno je urejal bookinge za mnoge klube in masovke. Leta 97 je prevzel organizacijo in rezidenco diskoteke Martin Krpan, rodila se je druga legenda. V svojih driving in pumping ritmih, se je izražalo obdobje 80ih, kjer je veliko poslušal EBM ( ElectronicBodyMusic ). Ustvaril je prepoznavni slog.

Dj Shocker D je v času od leta 1994 do 2000 uspešno nastopal kot house in techno dj. Leta 2003 se je umaknil iz scene, da bi se leta 2007 vrnil kot soorganizator prireditve Oldies Goldies, kjer je pod eno streho združil nastop ˝fotrov slovenske scene˝, dj Umeka, Valentno Kanzyianija in sebe.

Tokrat bo predstavil najboljši izbor legendarne House glasbe.